Data Master Classes

Abdij van Tongerlo

  • April 27, 2017
  • June 29, 2017

Praktisch Informatie

  • Eéndaagse sessie
  • Voor CEO's, executives en managers.
  • Voertaal: Nederlands
  • Incl. lunch & leermateriaal (Engels)
  • Optioneel diner

DEELNAMEPRIJS

Profit: €575 p.p. | €2500/team (5 deelnemers) (excl. BTW)

Non-Profit: €300 p.p. | €1350/team (excl. BTW)

Red Monkey Innovation Management

Een ééndaagse Master Class met Jef Staes

"Toon me de cultuur van jouw organisatie en ik vertel je haar innovatieve vermogen." Dat is de essentie van Jef's verhaal. "Innovatie creëer je niet door brainstorms, grote R&D-afdelingen of post-its, maar door fundamenteel te sleutelen aan competenties en processen."

De ééndaagse bouwt verder op de professionele ervaringen van Jef Staes en maakt gebruik van de ideeën en metaforen uit de Red Monkey boekenreeks. Als deelnemer ga je aan de slag met de Engine of Innovation Mindset Map die de leidraad vormt voor de agenda. Zo leer je een duidelijk framework en klare handvaten om ook in jouw team of organisatie de eerste stappen naar 3D te zetten.

Voor wie is deze Master Class

Deze Master Class is een Awakening. Ze maakt je wakker en toont wat er vandaag beweegt op vlak van organisatie-ontwikkeling. Iedereen met een open geest en interesse in nieuwe trends op vlak van innovatie en management is welkom. De sessie is vooral gericht op Executive en Managers, en HRM-medewerkers. In het verleden namen mensen deel uit verschillende afdelingen (Innovatie, HR, ICT, ...) en sectoren (Diensten, Productie, Overheid, Onderwijs, ...).

Kleine en gemengde groepen

Het aantal deelnemers is beperkt tot 24 personen per sessie. Zo houden we ervaring voor iedereen persoonlijk en kunnen ook concrete problemen of vragen aan bod komen. Daarnaast raden we organisaties ook aan om met een klein team deel te nemen. Door een gemengde groep (verschillende rollen en leeftijden) van 3 à 5 deelnemers kunnen de leerervaringen onmiddellijk vertaald worden naar concrete acties in de organisatie. Tenslotte zien we het als een meerwaarde als verschillende sectoren aanwezig zijn in één dagsessie omdat de innovatie-uitdagingen vaak gelijklopen. En confronterende ideeën worden gecreëerd waar ecosystemen elkaar kruisen.

Wat zijn de reacties van deelnemers?


Connect with Jef

Quote by Jef

"A competence is a talent that made it."

JefStaes.com is part of